Menu

Retourneren

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen het recht om je bestelling, zonder opgave van reden, te annuleren. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Indien je de gehele order retourneert krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor de retour van de producten van je huis naar de webshop zijn voor je eigen rekening. Raadpleeg de website van je vervoerder voor de exacte tarieven. LET OP! De producten dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn om ze te kunnen terug sturen.

Hoe werkt het retourneren?
1. Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket bij ons aan. Dit doe je als volgt;
– Neem contact met ons op via de mail: info@brushonblock.nl onder vermelding van je ordernummer. Ook kun je ons bellen op het nummer 0316 – 29 53 57. Je hoort direct welke artikelen retour gestuurd mogen worden.

2. Na het aanmelden van de retour heb je nog eens 14 dagen de tijd om het artikel of de artikelen retour te sturen naar het volgende adres:
Skincare B.V.
RETOUREN BRUSH ON BLOCK
Kervel 2
6942 SC DIDAM

Stop voor de zekerheid een briefje met je ordernummer in het retourpakket. Zo weten wij direct dat de retour van jou afkomstig is.

3. Nadat wij je retourzending hebben ontvangen storten wij binnen 10 werkdagen het orderbedrag inclusief verzendkosten terug.