Menu

Waarom Brush on Block - Minerale Zonbescherming

Brush On Block is een zonnebeschermer met mineraal poeder. Het biedt je huid een SPF-30 bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon. Het is een volledig natuurlijk product die de huid niet irriteert, een zeer gebruiksvriendelijk alternatief voor de vettige zonnebrandcrèmes. Je kunt de Brush on Block zowel onder als bovenop de make-up dragen.

Effectief
De exclusieve minerale poeder formule van Brush on Block is ontworpen om net zo effectief te zijn als alle andere SPF 30 zonnebrandcrèmes. Het verschil is dat de minerale poeder titaniumdioxide en zinkoxide, beide veelgebruikte stoffen, bevat om je huid op een natuurlijke manier te beschermen tegen de schadelijke UVA-, UVB- en IRA-stralen (infrarood A).

Veilig en natuurlijk
De actieve ingrediënten in Brush on Block, titaniumdioxide en zinkoxide zijn natuurlijke mineralen en worden gecombineerd gebruikt om de meest veilige zonbescherming te bieden. De overige ingrediënten van Brush on Block bevatten veilige, natuurlijke en eersteklas botanische extracten. Deze mix van extracten is samengesteld om je huid te kalmeren, verrijken en aan te vullen. Ze bevatten natuurlijke antioxidanten, verzachtende middelen, vocht inbrengende,-  ontstekingsremmende en irritatie bestrijdende ingrediënten.

Beste (zon)bescherming voor een gevoelige huid
Een van de belangrijkste voordelen van de minerale poeder formulering, is dat het zeer huid vriendelijk is. Het is ontworpen om aangebracht te worden bovenop de huid in plaats van het in te laten trekken, zoals bij de meeste zonnebrandcrèmes. Het houdt je poriën open en voorkomt irritatie. Hierdoor is het perfect geschikt voor kinderen, mensen met een gevoelige huid maar ook voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld acne.

Waterbestendig
Hoewel Brush on Block een minerale poeder is dat bovenop je huid zit, wil dat niet zeggen dat het bij aanraking met water verdwijnt, integendeel zelfs. Het product blijft effectief wanneer het in aanraking komt met water en transpiratie tot wel 80 minuten na aanbrengen. Je kunt dus volop genieten tijdens een wandeling, training en een stranddag waarbij je wordt blootgesteld aan de zon.

Zelf doserende borstel
De Brush on Block is voorzien van een hoogwaardige applicator met een zelf doserende borstel. De borstel is speciaal ontworpen om de minerale poeder zo gemakkelijk en zorgeloos aan te brengen. Open de borstel, laat het poeder vloeien en borstel het op de huid – zo simpel is het!

Hervulbaar
Brush on Block gaat voor natuurlijk maar ook voor milieuvriendelijk! De Brush on Block is hervulbaar, dus als het product op is, hoef je alleen maar een nieuwe navulling te bestellen.

Reisvriendelijk
De Brush on Block is TSA-vriendelijk (Travel Sentry Approved) en mag dus gerust mee op elke reis die je maakt!