Menu

Hoe gebruik ik de Brush on Block

Brush On Block is ontwikkeld in een zelf doserende borstel, waardoor het poeder vloeit.
Verwijder de bovenkap en schuif de plastic hoes helemaal naar beneden om de opzetborstel te onthullen. Draai de onderste patroon lichtelijk, totdat je een klik voelt (let op: blijf niet draaien, dan draait u het gehele patroon los). Nu staat de borstel “open” en kun je de poeder door de borstel naar de borstelkop vloeien. Houd de borstel in je hand en beweeg, totdat je de mineralen in de borstelkop ziet. Royaal aanbrengen op gezicht, hals, borst en handen. Draai de onderkant van de borstel naar rechts terug naar de “gesloten” positie en herplaats de dop om het product weer dicht te maken.

 

Het schoonmaken van de borstel

De borstel kan worden gewassen met een speciale borstel reiniger of met een milde zeep. Bij het schoonmaken met een borstel reiniger, dien je elke kant van de borstel te besprenkelen (2 tot 4 sprays), verwijder met je handen de resten en laat het vervolgens in de lucht drogen.

Voor het reinigen met een zeep verwijder je de huls. Houd de bovenkant van de borstel met de ene hand vast en de onderkant van de borstel met de andere; draai de onderste patroon naar links totdat deze los schroeft; opzij zetten). Houd de borstel zijwaarts onder stromend water en breng een kleine hoeveelheid zeep aan; wrijf vervolgens de borstel zachtjes schoon met je vingers. Om het overtollig water te verwijderen, knijp zachtjes in de borstelharen en laat het een halve dag drogen op de zijkant van de borstel. Wanneer de borstel weer goed droog is, kun je de onderste patroon weer vastschroeven.

Zelf doserende borstel
De natuurlijke mineraal poeder wordt afgegeven via de ultra zachte premium borstelharen. Wrijf royaal over je gezicht, hals, armen en handen voor een volledige dekking en krachtige bescherming tegen de zon.

 

 

 

 

Vulling
Hier zitten de fijngemalen natuurlijke mineralen waaronder titaniumdioxide en zinkoxide. Deze twee stoffen bieden de natuurlijke bescherming tegen UVA-, UVB- en Infrarood A straling.