Menu

Over ons

Andrea Wetsel, CEO en oprichter van Brush On Block, werd verliefd op het idee om zonbescherming voor het hele gezin toegankelijk en gemakkelijk te maken, na het ervaren van talloze toepassingen en frustraties met traditionele zonnebrandcrèmes. Terwijl ze samen met haar man en dochters in Portland, Oregon, woonde, werd Andrea ijverig over het belang van het dagelijks gebruiken van zonnebrandcrème, maar verlangde echter naar een betere optie.

Eind 2011 werd Andrea via wederzijdse vrienden voorgesteld aan Susan Posnick. Susan is een professionele make-up artiest met haar eigen lijn in hoogwaardige cosmetica.

Andrea en Susan zijn gaan samenwerken om Brush On Block SPF 30 zonnebrandcrème met mineraal poeder te ontwikkelen, een innovatief product dat de perfecte bescherming tegen de zon biedt voor alle buitenactiviteiten, zonder de rommelige toepassingen. De Brush On Block is ontwikkelt in een zelf doserende borstel en daarnaast ook bestand tegen zweet en water en biedt een breed spectrum bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Omdat Brush On Block de van nature voorkomende actieve zonnebrand ingrediënten titaniumdioxide en zinkoxide bevat, is het vrij van chemische ingrediënten die in veel traditionele zonnebrandmiddelen voorkomen. Het gebruiksgemak, de onmiddellijke dekking en de kwaliteit van de gemalen mineralen maken Brush On Block de perfecte keuze voor zonnebrandcrème voor iedereen.

Tijdens het ontwikkelen van Brush On Block heeft Andrea veel geleerd over de gevaren van de zon. “Het gaat niet alleen om zonnebrand”, zegt Andrea. “Wanneer je je realiseert dat één op de drie gediagnosticeerde kankers huidkanker is, raak je behoorlijk gepassioneerd en geïnteresseerd over bescherming tegen de zon. Brush On Block maakt het gemakkelijk om je huid te beschermen.”Andrea is ook gepassioneerd/geïnspireerd geraakt over het delen van haar kennis over de voordelen, op lange termijn, van het beschermen van uw huid tegen de zon en heeft eraan gewerkt om Brush On Block voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Tegenwoordig is Brush On Block beschikbaar in diverse landen zoals de Verenigde Staten, Mexico, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Maleisië, de Filipijnen, Hong Kong, Australië en Koeweit. Het zal binnenkort beschikbaar zijn over de hele wereld.

Andrea Wetsel